systickan

systickan

Om bloggen

Här kommer jag att lägga ut bilder på de sy- och stickprojekt som ständigt pågår hemma hos oss, för att förhoppningsvis kunna ge inspiration till andra sy- och stickgalningar.


Kontakta mig på systickan@glimrande.se

Randiga hängselbrallor

ByxorSkapad av Systickan 2007-09-12 17:42
Blog Image
Väldigt randiga hängselbyxor i mjuk bomullsjersey. C verkade mycket stolt över fickan och de "glada" färgerna. Nästa projekt blir väl att hitta en passande tröja till....

Tyget finns på Tygverket på St Paulsgatan i Sthlm och mönstret är från Elsebeth Gynthers "Sy till barnen 0-4 år". Jag la till en ficka på magen och satte resår nertill. Istället för kantband runt hals/ärm så gjorde jag en infodring som jag vändsydde och med en stickning runt om.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Christina 2007-09-29 13:00

Kan hon gå nu--->wow!
Fina saker du sytt! Kolla min blogg nu...har lagt in saker (för din skull hehe).
Kram

Skapad av Jes (manmademm.blogspot.com 2007-09-14 12:05

Vilka fina byxor, härliga färger på tyget och vilka fina tröjor och tunikor du har sytt, hit kommer jag igen och tittar in :)

Skapad av Systickan 2007-09-13 23:17

Hej Thea! Jag gillar Tygverket, de har kanske inte så mycket kul trikå som på Jofotex däremot kan man hitta udda konfektionstyger från märken som Prada, Armani, Paul Smith m.m. till samma pris som "vanliga" tyger...Det randiga tyget fanns även i andra färger.

Skapad av thea (www.kokalal.blogspot.com) 2007-09-13 22:50

Å, jättefina!!! Jag har gått och funderat på något liknande - hittade ett par byxor i en av mammas kassar från när vi var små. Fint tyg också. Har Tygverket mycket?